Zijn de recente plunderingen in Zuid Afrika exclusief voor het Afrikaanse land?

Recente opstand en plunderingen tijdens de Covid-19 Lock-downs werden in Zuid-Afrika snel opgevolgd door grootschalige plunderingen van winkelcentra. Retailers en in het bijzonder de telecom retailers kunnen beter opschalen met hun beveiliging van hun mobiele apparaten op display in de winkel. Klassieke display beveiliging met kabels en alarmen helpen niet tegen dit soort geweld.

Plunderingen Zuid-Afrika

Bewezen oplossing

Gripzo’s beveiligingsklemmen voor telefoons helpen goed tegen agressieve diefstal. De klemmen zijn gemaakt van staal en weerstaan aanvallen van winkeldieven en plunderaars. De klemmen van Gripzo voor telefoons, tablets en smartwatches hebben zich bewezen in landen die recent te maken hebben gehad met plunderingen zoals Zuid-Afrika en Chili.

Hoe het een retailer kan helpen

Gripzo beveiligingsklemmen zijn 100% mechanisch en zijn te openen en te sluiten door middel van een unieke sleutel. Het werkt zo eenvoudig als je fiets op slot zetten. De Gripzo klem biedt verder een snelle ontsluiting van het apparaat wat beveiligd zit in de klem. Hierdoor is de telefoon of tablet altijd te tonen in een winkel aan een geïnteresseerde klant. Er is nog een belangrijk voordeel end at is dat de apparaten na sluitingstijd snel uit de klemmen zijn te halen en uit het zicht op te bergen.

Meer weten over Gripzo’s beveiligingsklemmen? Klik hier.

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.