Over ons

Gripzo ontwikkelt en produceert mechanische beveiligingshouders voor mobile apparaten ter voorkoming van agressieve diefstal in winkels zoals ‘cut & run diefstal in elektronica- telecom winkels. Andere marktsegmenten waar we actief in zijn het beveiligen van tablets die gebruikt worden voor POS in Restaurants, bars, koffieshops en  andere retail outlets. Gripzo blijft investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten in de steeds veranderende markt, recent hebben we unieke beveiligingshouders ontwikkeld voor smartwatches. Onze beveiligingsoplossingen zijn getest en worden gebruikt over de hele wereld.

Gripzo is opgericht in 2012 door Robert van Balen die 25 jaar ervaring heeft in de retail security sector. De firma heeft haar kantoor in Klazienaveen, Drenthe. Wij hechten zeer aan een duurzame samenleving en steunen daarom ook projecten zoals justdiggit.org

 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.