Point of sale tablet

Tablets kennen zeer veel toepassingsmogelijkheden, ook in zakelijk opzicht. Veel winkels maken gebruik van een tablet als zogenaamde point of sale. Handig, maar een point of sale tablet is ook duur en gemakkelijk gestolen. Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goede beveiliging. Daarvoor heeft u een beveiligingshouder nodig voor uw point of sale tablet. Hiervoor bent u bij Gripzo aan het juiste adres. Gripzo is gespecialiseerd in het produceren van beveiligingshouders voor tablets. Heeft u een point of sale tablet en wilt u deze optimaal beveiligen? Lees snel verder!

Een point of sale tablet, wat is dat?

Een point of sale, letterlijk vertaald ‘verkooppunt’, is een geautomatiseerd kassasysteem. Op het gebied van rapporteren, beheer en verkoop is een point of sale zeer uitgebreid te noemen. In de huidige digitale wereld wordt er veelvuldig gebruikgemaakt van een point of sale tablet. Dat is niets anders dan een tablet die wordt ingezet als point of sale. Handig en noodzakelijk is natuurlijk het touchscreen mechanisme. Bedrijven kunnen een eigen point of sale laten ontwikkelen door een applicatie te laten maken.

Beveiliging

Maakt u gebruik van een point of sale tablet, dan bent u zich er waarschijnlijk van bewust dat beveiliging een issue is. Een tablet is namelijk zo gestolen. Het is dan ook belangrijk om te beschikken over een beveiligingshouder voor uw point of sale tablet. De tablet is dan vergrendeld en kan eenvoudig in de juiste positie worden geplaatst. Zo krijgen ongewenste handen geen kans. Dat levert een optimaal gebruiksgemak en goede bescherming op. Gripzo is de specialist op het gebied van beveiligingshouders voor tablets en smartphones. De Gripzo producten zijn gemaakt van gehard staal en zijn voorzien van een vergrendelingssysteem. In een mum van tijd heeft u de point of sale ontgrendeld met behulp van uw sleutel.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.