Portable kiosk

Uw iPad mooi presenteren zonder een gevoel van controleverlies en diefstalmogelijkheden? Dat doet u met de portable kiosk. Een draagbare stand die u overal neer kunt zetten en die voldoende ruimte biedt voor het presenteren van uw tablets, reclamemateriaal en overige accessoires. Zo’n handig hulpje vindt u bij Gripzo, de specialist in anti-diefstalbeveiliging voor tablets en smartphones. Voor we dieper ingaan op de portable kiosk en wat zo’n luxe stand voor u kan betekenen, is het belangrijk om eerst te kijken naar het probleem zelf. Waarom moeten tablets, zoals de iPad, beschermd worden?

De tablet: een gewild device

De tablet is sinds 2010 een bekend fenomeen en is in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Waar eerst alleen zakenlieden over een tablet beschikten, heeft nu menig huishouden een tablet op zak. En dat niet alleen. Retailers maken gretig gebruik van een tablet om bezoekers de ultieme interactieve ervaring te geven, hotels gebruiken een tablet voor het in- en uitchecken van bezoekers en ook eetgelegenheden zien het gemak in van een elektronische menukaart in plaats van een papieren exemplaar. De tablet is populairder dan ooit. En dat maakt zo’n tablet ook zeer gewild voor dieven. Niks geen grote laptops meenemen, maar een klein apparaat dat ongezien weggegrepen kan worden. En daar moeten we iets aan doen!

Wat doet een portable kiosk?

Een portable kiosk is een anti-diefstalbeveiligingsarmatuur dat in een mooi jasje is gestoken. De voornaamste functie is uiteraard het beschermen van een tablet door te zorgen voor een ijzersterke grip: de Gorilla Grip. Stalen grips die de tablet stevig vastklemmen en enkel geopend kunnen worden met behulp van een sleutel. Maar een portable kiosk is ook nog eens eenvoudig weg te zetten in de ruimte. De stevige constructie plaatst u op de gewenste plek, waarna de tablet wordt bevestigd. Stijlvol, functioneel en ultra safe!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.