Het Britse Argos heeft Gripzo gekozen om tablets op hun nieuwe presentatietafels te beveiligen. Ze rollen deze tafels uit in 164 winkels in geheel Groot-Brittannië.

Argos vond dat het tijd was om hun presentatietafels te vernieuwen zodat ze een goede uitstraling gaven samen met de nieuwste Apple tablets. Argos realiseerde zich maar al te goed dat beveiliging perfect moest zijn omdat iPads en iPad pro's ideale doelwitten zijn voor winkeldieven. 

Flexibiliteit door snelle ver- en ontgrendeling

Argos koos de Gripzo tablet pro grips, omdat ze totale ver- en ontgrendeling realiseren in slechts drie seconden, wat het bedrijf in staat stelt flexibel te zijn met productdemonstraties. Een ander groot voordeel van de snelle ontgrendeling: de iPad pro's zijn na sluitingstijd snel in een kantoor buiten de winkelruimte zelf. Nog belangrijker bleken de aanpasbare grips. Elk formaat tablet kan geplaatst worden, wat een geweldige return on investment inhoudt.

Gripzo’s iPad kiosks zijn van topkwaliteit en de stalen grips maken ze net zo sterk als een Gorilla Grip.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.