Samsung Galaxy

Verkoopt u Samsung Galaxy telefoons en/of tablets? Dan weet u vast dat dit roofgoed is voor dieven. Gelukkig is er een simpele manier om diefstal tegengegaan: de houders van Gripzo.

De smartphone- en tablethouders van Gripzo zijn universeel.  Dat betekent dat de Galaxy producten van Samsung in deze houders passen. Deze houders zijn zo ontworpen dat de producten beschermd worden tegen winkeldieven. 

De universele houders

De grips van de houders sluiten goed om het product heen, waardoor de telefoons en tablets er niet zomaar uitgehaald kunnen worden. Om de telefoon of tablet uit de houder te halen, is een speciale sleutel nodig. De houders zijn gemaakt op basis van een open design. Dit zorgt ervoor dat de consument het product veilig en volledig kan uitproberen, zonder dat de grips in de weg zitten.

Geen kabels of stikkers

De houders van Gripzo zijn zo ontworpen dat u geen last heeft van kabels en stickers. Dit zorgt voor een net en opgeruimd beeld voor uw klanten. Waarom er geen kabels zijn? Omdat de houder zelf de telefoon of tablet beschermt. Daarnaast kan de houder op verschillende ondergronden vastgemaakt worden, waardoor ze in verschillende sectoren te gebruiken zijn.  De enige kabel die wel toegevoegd kan worden, is de oplaadkabel voor het product. 

Gripzo is de beste keuze

De beste keuze om de Samsung Galaxy telefoons en/of tablets te beschermen, is het kopen van de Gripzo houders. Met onze houder in uw bedrijf kunnen uw medewerkers en klanten een uitstekende bediening van het product ervaren.  Met de bijgeleverde sleutel kunt u de producten snel vergrendelen en daarna maken dieven geen kans meer. Daarnaast zijn de houders universeel en in meerdere kleuren beschikbaar. 

Bescherm snel de Samsung Galaxy producten

Zoekt u een simpele maar effectieve oplossing voor de bescherming van uw Galaxy producten? Bestel dan snel onze tablethouders of onze telefoonhouders. Wilt u liever eerst meer informatie over onze houders? Neem dan snel contact met ons op. 
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.