Samsung tabletten

Een tablet van Samsung is nog altijd populair. Niet alleen voor consumenten maar ook voor winkeldieven. De tablethouders van Gripzo kunnen helpen bij het beschermen bij de tablets van Samsung tegen diefstal uit winkels of een andere semipublieke ruimte.

Diefstalpreventie

De tablethouders van Gripzo zijn gemaakt van gehard staal en zijn compleet mechanisch. Een winkeldief kan dus niet even een kabel losknippen en het product stelen. De tablethouder kan uitsluitend geopend worden met een sleutel. Met de sleutel is de anti diefstal houder makkelijk te vergrendelen en te ontkoppelen. De laadkabels van de Samsung tabletten kunnen door de paal geleid worden zodat de installatie er netjes uitziet zonder teveel losse kabels.

Kenmerken tablethouders

Samsung tablets hebben verschillende groottes. Gelukkig zijn de tablethouders naar deze verschillende groottes aan te passen. Ook heeft Gripzo zogenaamde XL-gripsets die tablets van 11’’ tot 13’’ ondersteunen. De houders kunnen ingesteld worden met verschillende kijkhoeken. De montage van de houder gaat door middel van schroeven, tapeinden en moeren. Daarnaast kan er gekozen worden uit de kleuren wit en zwart. De tablets zijn geschikt voor wandmontage, tafel montage of kunnen met een verzwaarde voetplaat los neergezet worden zodat indien nodig de houder eenvoudig verplaatst kan worden.

Toepassingsmogelijkheden

De Gripzo tablethouders kunnen in verschillende marktsegmenten worden toegepast. Denk hierbij aan de telecom retail winkels, kantoor fabrieken, restaurants en bij tentoonstellingen. Andere toepassingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Door het open design zullen geen wifi of bluetooth signalen geblokkeerd worden wanneer de tablet in de houder zit.

Samsung tab in Gripzo tablethouders

Veilig en beschermd tegen diefstal, dat is de Samsung tab in de tablethouders van Gripzo. Wilt u de tablethouders bestellen? Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.