Smartphone grip

Een smartphone grip, wat is dat? Simpel gezegd is een smartphone grip een beveiligingshouder voor een smartphone. Er zijn zeer veel situaties te bedenken waarin zo’n product van pas kan komen. De toepassing die het vaakst voorkomt, is die in een telecomzaak. Een winkel die smartphones verkoopt, moet de verschillende producten natuurlijk tonen aan de klant. En bij een smartphone is het, meer dan bij veel andere producten, een must om ook de mogelijkheden uit te proberen. Met behulp van een smartphone grip is dat op veilige wijze mogelijk.

Toepassing van een smartphone grip

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Het is een bekende uitdrukking die te vertalen valt naar diefstal. Want waar waardevolle spullen liggen uitgestald, daar liggen dieven ook op de loer. Een goede beveiliging van uw producten is dan ook noodzakelijk. Telecomzaken willen diefstal vanzelfsprekend voorkomen. Een smartphone grip is een beveiligingshouder die hiervoor zorgt. Doordat de smartphone in de houder wordt vastgeklemd en vervolgens wordt vergrendeld, krijgen kwaadwillende handen geen kans. Forceren van de houder is niet zomaar mogelijk, aangezien deze is gemaakt van gehard staal. Een goede beveiliging is gegarandeerd.

Eigenschappen

De smartphone grip van Gripzo staat zeer goed aangeschreven. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats door de goede kwaliteit van het product, maar ook doordat de houder flexibel in gebruik is. Zo heeft deze een instelbare kijkhoek met vier verschillende standen en is deze tot 90 graden te draaien. De houder kan ook eenvoudig worden gemonteerd op een tafel of aan de wand. Omdat de stalen grips zijn voorzien van een beschermde binnenkant, raken de smartphones niet beschadigd. Tenslotte is formaat ook een issue. De smartphone grip van Gripzo is aanpasbaar qua formaat en dus te gebruiken bij alle afmetingen smartphones. Deze genoemde voordelen maken het verschil ten opzichte van alternatieve opties.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.