Smartwatch houder

Iedereen weet dat een smartwatch niet goedkoop is. Bescherm de producten daarom met de smartwatch houder van Gripzo. Vanwege de hoge verkoopprijs, vinden dieven het een interessant product. Zorg ervoor dat ze geen kans krijgen! Koop de smartwatch houder van Gripzo. 

Optimale bescherming

De houder bestaat uit grips die zich om de smartwatch heen klemmen. De grips passen om verschillende smartwatches omdat de houder verstelbaar is. Daarnaast kan de houder op verschillende ondergronden vastgemaakt worden. En hoeft u geen extra kabels of stickers te gebruiken voor een optimale bescherming. De houder is alleen te ontgrendelen door middel van een sleutel. De sleutel wordt bijgeleverd. De sleutel zelf is niet na te maken, waardoor u bepaalt wie bij de sleutel kan komen. 

Gebruiksgemak

De smartwatch wordt vergrendeld in de houder met grips. De grips zijn zo ontworpen dat deze niet over het scherm heen komen. Zo kunt u de smartwatches tentoonstellen en kunnen klanten het horloge uitproberen, zonder dat de beveiliging minder wordt. Daarnaast kan de houder in verschillende inkijkhoeken worden ingesteld. Zo bepaalt u zelf hoe uw klanten de smartwatch kunnen bekijken en gebruiken. 

Een houder, meerdere merken

Omdat de houder verstelbaar is, kunnen er meerdere merken beveiligd worden. Van Samsung tot Apple, het past allemaal in de houder. Het enige wat u hoeft te doen, is het verstellen van de grips. Belangrijk is wel dat u het oplaadpunt in de smartwatch niet blokkeert. Zonder stroom kan het horloge niet uitgeprobeerd worden. De houders zijn te verkrijgen in het zwart en wit. Wilt u liever een andere kleur? Neem dan contact met ons op.

Geniet van de voordelen

Wilt u snel genieten van de voordelen van onze smartwatch houder? Bestel ze snel in onze webshop. Voor meer informatie, klikt u hier of kunt u contact met ons opnemen. 
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.