Tablet anti theft device

In veel publieke en semipublieke ruimten wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van tablets. Denk aan beurzen, waarbij deze apparaten kunnen worden gebruikt om op een stijlvolle manier informatie over een bedrijf te geven. Maar ook bijvoorbeeld in de hospitality settings worden tablets ingezet voor bijvoorbeeld feedback, routebeschrijvingen en het tonen van video’s. Aangezien tablets nog steeds een grote waarde representeren, maken veel organisaties hierbij gebruik van een tablet anti theft device. Wat houdt dit in en waar voldoet een goed tablet anti theft device aan?

Wat is een tablet anti theft device?

Een anti theft device is eigenlijk niets meer dan een houder die ervoor zorgt dat de tablet gebruikt kan worden in een publieke en semipublieke ruimte en er tegelijkertijd voor zorgt dat het apparaat niet kan worden geconfisqueerd. Vaak zijn deze devices uitgerust met een soort houder, waarmee hij op tafel of aan de muur is te bevestigen, en grips voor de tablet. Deze grips zijn in de meeste gevallen vervaardigd uit stevig materiaal, zoals staal. Dit zorgt ervoor dat de tablet niet kan worden gestolen.

Waar voldoet een goede anti theft device aan?

Diefstalveiligheid staat op nummer één bij tablet anti theft devices. Dit uit zich, zoals gezegd, in grips van materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast is functionaliteit ook erg belangrijk. De houder moet de bezoeker de mogelijkheid geven om de tablet te gebruiken voor het beoogde doel. Als het bijvoorbeeld informatie moet overbrengen, moet de bezoeker in staat zijn om de tablet via de houder te gebruiken.

Nog meer eisen

Er zijn uiteraard nog veel meer dingen belangrijk voor een goede anti theft device. Wilt u weten wat deze zaken zijn? De specialisten van Gripzo vertellen u graag meer. Neem contact met ons op en laat ons u bijvoorbeeld vertellen over onze eigen uitvinding, de wereldwijd succesvolle Gripzo Tablet Grip.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.