Tablet enclosure

Sinds de opkomst van de tablet, enkele jaren geleden, zijn er talloze handige accessoires op de markt gebracht om het appraat te beschermen. Stevige hoesjes, stijlvolle tassen en handige houders om de tablet te beschermen tegen krassen, deuken en andere beschadigingen. Maar daarmee is een tablet nog niet beschermd tegen zijn grootste vijand van vandaag de dag: de mens. Omdat tablets steeds innovatiever worden en steeds meer uitbreidingen krijgen, zijn ze een zeer geliefd target. Met name Apple tablets doen het goed bij dieven. Al doet u nog zo uw best met stevige hoezen en continue bewaking. Er is er maar één die heel uit de strijd komt: tablet enclosure van Gripzo.

Een praktische oplossing

Tablet enclosure, ofwel het beschermen van uw tablet, is een belangrijke klus. Met name in openbare gelegenheden, zoals winkels, horecazaken en hotels, is een tablet al snel uit het oog verloren. Het blijven immers kleine technische apparaten. U kunt ze uiteraard continu bij u dragen, maar dit is niet altijd even praktisch. Gripzo biedt een allesomvattende oplossing, waarbij design, veiligheid en ervaring zorgen voor een unieke twist. De tablet mount of tablet kiosk zijn twee uitzonderlijke innovaties, die uw tablet stuk voor stuk beschermen tegen diefstal én gelijk zorgen voor een bijzondere presentatiemogelijkheid.

Interactief van alle kanten

Tablet enclosure met Gripzo betekent bescherming ten top. Tablets worden in een stevige en harde beschermhoes geklemd met stalen grips, die niet zomaar geopend kunnen worden. Door de instelbare kijkhoek kunt u de tablet in iedere gewenste stand presenteren. Zo biedt u een volledige interactieve ervaring die u op de grond kunt plaatsen of aan de wand kunt hangen. Zowel in kiosk vorm als in wandbeveiliging is tablet enclosure mogelijk. Uw beschikbare ruimte bepaalt welke vorm voor u het meest geschikt is. Eén ding is zeker: deze grips laat u niet meer uit uw vingers glippen!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.