Tablet enclosures

Tablet enclosures bieden de mogelijkheid om tablets te (laten) gebruiken in publieke en semi-publieke ruimten zonder dat er een kans is op diefstal. Op deze manier kunnen tablets bijvoorbeeld worden gebruikt voor informatievoorziening op beurzen en bij bezienswaardigheden, maar kunnen ze ook zeer stijlvol worden gepresenteerd in winkels en supermarkten. Gripzo biedt u de meest unieke vorm van tablet enclosures: de Gripzo Tablet Grip. Lees hieronder meer waarom onze uitvinding tot wereldwijd succes heeft geleid!

Wat maakt Gripzo Tablet Grip uniek onder de tablet enclosures?

De Gripzo Tablet Grip wordt al jaren wereldwijd gezien als één van de meest unieke tablet enclosures. Waarom? Dat is onder meer te danken aan de vele indrukwekkende features die de Gripzo Tablet Grip heeft. Veruit de meest belangrijke zijn de hard stalen haken die voor een optimale protectie zorgen. Waar u de tablet ook neerzet. Dit zorgt er namelijk voor dat dieven geen kans hebben om het apparaat te stelen en dat u de tablet onbezorgd kunt gebruiken.

Andere voordelen Tablet Grip

Daarnaast onderscheidt de Gripzo Tablet Grip zich ook op andere fronten van andere tablet enclosures. Zo biedt het tevens de volgende voordelen:

 

Dit maakt de Gripzo Tablet Grip ideaal voor iedere gelegenheid van beurzen tot aan winkels.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Onze specialisten nemen graag alle tijd om u meer te vertellen over de Gripzo Tablet Grip en wat hem zo speciaal maakt ten opzichte van andere tablet enclosures. Neem hiervoor vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op! Bekijk anders eens de demonstratiefilmpjes op onze website en laat u overtuigen!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.