Tablet Kassa houder

 

Het gebruik van tablets groeit in een razend snel tempo. Hetzelfde geldt helaas ook voor de diefstal van zulke apparaten. Door het gebruik van een Gripzo Tablet houder voor bijvoorbeeld je kassa systeem zorg jij dat deze beveiligd is tegen diefstal wanneer je niet in de buurt bent. Wat Gripzo zo uniek maakt is dat het systeem dat ontwikkelt is de tablets binnen enkele seconden kan blokkeren en ontsluiten door bevoegde personen. Het vergrendelen en ontgrendelen kan snel gerealiseerd worden door middel van een beveiligingssleutel.

 

Gripzo’s Gorilla Grip

 

De Gorilla Grips van Gripzo heeft geen elektrische onderdelen en is compleet mechanisch. Er is hierom geen extra kennis nodig op het gebied van elektronische onderdelen. Het enige wat u nodig heeft om de Grip te vergrendelen en ontgrendelen is een mechanische sleutel. Met deze sleutel kun je gemakkelijk de Gorilla Grip openen en sluiten. Op deze manier kun je de Grip openen wanneer nodig is.

 

Verschillende maten en kleuren

 

De Gorilla Grips van Gripzo passen op 95% van de moderne tablets die tot op heden dag gebruikt en verkocht worden op de markt. De Grips die op de Gorilla grip zitten zijn verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat verschillende soorten merken en maten tablets in dezelfde grip passen.

Gripzo biedt aangepaste kleuren voor de kunststof onderdelen wanneer een minimale hoeveelheid is besteld. Indien nodig is er ook de mogelijkheid om er een aangepast logo op te leveren.

 

De Gorilla Grips zijn naast het kunststof gemaakt van geharde stalen klemmen. Hierdoor wordt de tablet vergrendeld op de aangewezen plek. De klemmen zorgen ervoor dat de tablet goed beveiligd is, maar wel kan deze losgemaakt worden wanneer nodig. De grip is dan in slechts een enkele seconden te ontgrendelen wanneer deze gebruikt moet worden op een andere plek.

 

Meer te weten komen

 

Ben jij een retailer en benieuwd naar de mogelijkheden voor het toepassen een houder voor jouw kassa tablet? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk naar de mogelijkheden.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.