Beveiligingsklem voor Smartwatches

Beveiligingsklem voor Smartwatches

Product code: 8719979001070

Smartwatches Gripzo introduceert een totaal nieuw concept om smartwatches te presenteren en tegelijkertijd te beveiligen tegen diefstal in winkels. De smartwatch beveiligingshouders bieden een totale vergrendeling maar in combinatie met een snelle ontgrendeling voor een fijne productbeleving  in de winkel. De kijkhoek van de houders kan eenvoudig worden versteld zodat die altijd in de juiste hoek staat voor elk type winkeldisplay.  Gripzo smartwatch houders maken geen gebruik van onhandige kabels, sensoren of alarmen bekijk deze video om te zien hoe het werkt ….

Juist bij een product al seen Smartwatch is het belangrijk om een goede product beleving te beiden. Hoe voelt de smartwatch? Hoe zit de smartwatch om de pols? Dit is precies wat de smartwatch beveiligingshouder beidt aan retailers die smartwatches verkopen.  

Ontgrendeling gebeurd met een beveiligingssleutel. Dit betekent dat personeel de houders moeten ontgrendelen wanneer een klant een smartwatch wil vasthouden maar dit geeft personeel een uitstekende kans om meer over het horloge te vertellen aan een geïnteresseerde klant.

Sleutel combinaties zijn mogelijk maar als er meerdere houders in een winkel zijn kan het handig zijn om die allemaal met dezelfde sleutel te kunnen open maken. Gripzo beidt unieke sleutel profielen en er zijn ook niet kopieerbare sleutel met cilinders leverbaar.

Smartwatch houders van Gripzo bestaan uit 2 delen t.w.: 

  • De smartwatch houder met cilinder slot
  •  De beugeltjes die de specifieke smartwatch beveiligen

De beugels worden special gemaakt voor een bepaald type smartwatch. Dit garandeert een perfecte aansluiting op de te beveiligen Smartwatch van de beugels zodat er geen tang of schroevendraaier tussen past om een poging tot diefstal te gaan doen. De uiteinden van de beugels worden in rubber gedipt zodat er geen beschadigingen kunnen optreden aan de smartwatch.  

Smartwatches die draadloos worden opgeladen kunnen met hun oplader in de Gripzo houder geplaatst worden. Smartwatches die d.m.v. een kabel worden geladen kunnen tevens worden opgeladen in de houder maar dan word teen ander type beugeltje gebruikt.

Bevestiging van de houder op het display kan gebeuren door middel van schroeven, bouten en moeren, tapeinden of sterke kleefstickers bv. voor een glazen ondergrond.

Bekijk YouTube video

Vul het onderstaande formulier in om te bestellen

* prijzen zijn ex BTW

AantalPrijs
1-9€ 149,00
10+€ 139,00
€ 149,00


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.