Tablet houder met 360 rotatie WIT

Tablet houder met 360 rotatie WIT

Product code: 8719979001001

360 POS Tablet Kiosk Gripzo introduceert een 360 graden draaiende Tablet kiosk houder.

De 360 graden draai optie is erg handig wanneer Retailers mobiele betalingen van hun klanten willen accepteren. De zogenaamde 360 POS Tablet Kiosk biedt verder een permanente kijkhoekverstelling zodat altijd de juiste kijkhoek wordt aangeboden voor klanten.

De POS Tablet kiosk of Tabletkassa houder is de meest robuuste houder op de markt. De houder is gebouwd van het beste staal en heeft geharde stalen grips die onmogelijk te manipuleren zijn wat diefstal zo goed is onmogelijk maakt.

Deze roteerbare Tabletkassahouder heeft verstelbare grijparmen die het mogelijk maken om alle modern tablets te kunnen passen tussen de 7”en 11”. Voor grotere Tablet zoals de iPad Pro 12.9”of de Galaxy TabPro S 12.2 heeft Gripzo een aparte XL grip set die eenvoudig in de bestaande houder ingepast kunnen worden. Wanneer de maat van de tablet wijzigt kan er simpelweg weer geswitcht worden van grip set.

Alle Gripzo tablet houders bieden een complete vergrendeling in combinatie met een snelle ontgrendeling.  De ontgrendeling gebeurd door middel van een unieke sleutel net zoals U gebruikt voor uw voordeur.  – hier de GIF unlock -  Snelle ontgrendeling  verzekert U er tevens van dat de Tablet mobiel gebruikt kan worden. Handig in een Restaurant als de tablet ook voor orders gebruikt wordt of als de Tablet na sluitingstijd meegenomen moet worden.

Gripzo Tablet beveiligingshouders  zijn leverbaar in zwart of wit. Alternatieve kleuren zijn mogelijk vanaf 10 stuks of meer.

Bevestiging van de tablet houders is mogelijk d.m.v. (beveiligings-) schroeven, tapeinden, bout en moer, zelfklevende stickers (bv voor glazen ondergrond). Gripzo biedt ook vrijstaande vloerstandaards of vrijstaande tafel voetplaten. Genoeg keuze, voor verdere vragen info@gripzo.com  

Video

Vul het onderstaande formulier in om te bestellen

* prijzen zijn ex BTW

AantalPrijs
1-9€ 189,00
10+€ 179,00
€ 189,00


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.