Tablethouders

Verkoopt u tablets en wilt u zeker weten dat ze goed beveiligd zijn? Of gebruikt u juist tablets binnen uw bedrijf? Bestel de tablethouders van Gripzo.

Tablets zijn vaak het doelwit bij winkeldiefstal. Een goede beveiliging is daarom belangrijk. Met onze tablethouders bent u zeker van deze beveiliging. Onze houders zijn gemaakt van gehard staal en niet door middel van een kabel. Een kabel kan eenvoudig worden doorgeknipt,  maar met stalen grips of klauwen is dit niet het geval.  

De eigenschappen

De tablethouders bevatten grips gemaakt van gehard staal. Doordat de houders instelbaar zijn kunnen praktisch alle merken en groottes in dezelfde houder geplaatst worden. Een ander voordeel van het design is dat u geen last heeft van kabels en de klant een optimale gebruikerservaring heeft.  Het vastzetten en ontsluiten van de tablet kost drie seconden. Het eruit halen van de houder kan door middel van de bijgeleverde sleutel. De tablethouder wordt geleverd met een standaard grip set en optioneel met XL grip set en/of voetplaat. De houder is verkrijgbaar in het wit en zwart en kan 360 graden gedraaid worden. Wanneer gewenst kunt u ervoor kiezen er een vloerstandaard bij aan te schaffen.  

Waarom kiezen voor Gripzo?

Onze houders beschermen de tablets tegen diefstal en maken het tentoonstellen makkelijk voor u. Met onze tablethouder heeft u geen last van elektronica, kabels, stickers, sensoren of andere zorgen de anti diefstal werken puur mechanisch. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen:

Ons ontwerp is te gebruiken in verschillende soorten bedrijven. Zowel een telecomwinkel als een restaurant of fabriek heeft baat bij onze houders. Door de grips en de bevestiging van de houder op bijvoorbeeld de vloer of wand weet u zeker dat de tablet beveiligd is tegen diefstal.

Bestel snel bij Gripzo

Wees zeker van een goede beveiliging van uw producten en goede klantervaring bij het uitproberen van de telefoon. Liever eerst meer informatie over het product? Klik hier of neem contact op. Nieuwsgierig naar onze oplossingen en producten? Lees hier meer.

 

Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.