Tablethouders kopen

Wilt u tablethouders kopen die uw producten beschermen? Koop dan de tablethouders van Gripzo. Ons ontwerp brengt meerdere voordelen met zich mee. Bescherming, gebruikerservaring en een makkelijk terugverdien model. Meer informatie? Lees snel verder of neem contact op.

Bescherming van de tablets

Het ontwerp van onze tablethouders zorgt voor een maximale bescherming en tegelijkertijd voor een optimale gebruikerservaring. Onze houder bevat grips die om de tablet heen klemmen, maar niet over het scherm heen komen. Daarnaast kan de houder gemonteerd worden op verschillende oppervlakten. Ook is het mogelijk om de houder in meerdere kijkhoeken te draaien. De houders zijn gemaakt van gehard staal en kabels worden niet gebruikt. De houders zijn alleen te ontgrendelen door middel van de bijgeleverde sleutel. Het is de optimale bescherming tegen diefstal.

Universeel voor tablets

De grips van de houder is te verstellen naar de afmeting van de tablet. Zo kunnen tablets van verschillende merken alsnog in dezelfde houder beschermd worden. Hierdoor kan één houder een lange tijd mee gaan. Zo kunt u de investering makkelijk terug verdienen. Nog een leuke bijkomstigheid is dat de houders te bestellen zijn in verschillende kleuren. Staat de kleur die u wilt hebben er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken van de houders

Waarom u moet kiezen voor de tablethouders vna Gripzo? Hierboven zijn al een aantal voordelen benoemd. Hieronder leest u de technische kenmerken van de producten:

Bescherm snel uw producten

Wilt u onze tablethouders kopen? Ga dan snel naar de webshop. Als u liever eerst meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen nu graag bij het beschermen van uw producten. 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.