Tabletkiosk

iPads zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een woning is haast niet compleet zonder een rondslingerende tablet. Ook in diverse openbare gelegenheden is een tablet de normaalste zaak van de wereld. Niks geen gehannes meer met grote laptops, die u in een speciale tas mee moet nemen. Nee, een tablet, waarmee u werkelijk alles kunt doen en die u ook nog eens snel op kunt bergen in een normale (hand)tas. Toch blijft een tablet een gevoelig apparaat. En dan hebben we het niet over stoten, krassen en valpartijen, maar de aantrekkingskracht van zo’n apparaat. Klein, maar fijn is het ding en dat valt anderen ook op. Dieven zien snel hun kans als een tablet ongezien ergens rondslingert. Met een tabletkiosk bent u van al uw problemen af en steelt u tegelijk de show.

Veilig presenteren

De tabletkiosk is al een tijdje bekend. Toch bevatten veel stands niet de optimale veiligheid om een tablet goed te beschermen. De tabletkiosk van Gripzo wel. Dit eenvoudige, maar doeltreffende item voorziet de ruimte niet alleen van een unieke presentatiemogelijkheid, het houdt ook indringers buiten de deur, die het voorzien hebben op uw tablet. De tabletkiosk bestaat uit een hoge stalen stand, die u in verschillende hoogtes kunt aanschaffen. Of u nu groot of klein bent, zo’n kiosk staat op gelijke hoogte met u. De tablet klikt u eenvoudig in het Gorilla Grip systeem, een unieke twist die ervoor zorgt dat uw tablet veilig en wel wordt vastgehouden.

De tabletkiosk heeft een preventieve werking door zijn veilige gripsysteem. Dit veiligheidsomhulsel houdt de tablet veilig wanneer u niet in de buurt bent. Een gepatenteerd sluit- en verstelsysteem dat bestaat uit stevige klemmen van gehard staal, drukt de tablet tegen de grips. Even de tablet eraf halen? Binnen luttele seconden kunt u de tablet uit de kioskhouder halen. Dat is het gemak van de tabletkiosk.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.