Telefoonhouder anti theft 

Opzoek naar een telefoonhouder anti theft product? Bestel de telefoonhouders van Gripzo. Onze houders beschermen uw telefoon tegen schade en diefstal. En dat met complete gebruiksvriendelijkheid voor u, uw medewerkers en uw klanten. 

De telefoonhouder

Onze telefoonhouders zijn zo opgebouwd dat ze goed beschermd zijn, maar toch handzaam en gebruiksvriendelijk. En de houders zijn verstelbaar. Meer merken en groottes passen in dezelfde houder. Daarnaast zijn er vier verschillende kijkhoeken instelbaar. De houders zelf wegen maar 1,1 kg en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Andere voordelen

Daarnaast zorgen de houders ervoor dat het product alsnog handzaam en gebruiksvriendelijk is. Maar ook de houder zelf is makkelijk in gebruik. Ook is de houder gemaakt van gehard staal, wat het cut-and-run actie tegengaat. Doordat de houders meerdere telefoons kunnen houden, kunt u de investering snel terugverdienen. U hoeft namelijk geen nieuwe houders te kopen als er een nieuwe telefoon op de markt komt. 

Diefstal tegengaan

Vanwege het open ontwerp, kunnen de klanten de telefoon gewoon handzaam bedienen. Maar ze kunnen de telefoon niet laten vallen of meenemen. Onze houders worden geïnstalleerd op een tafel of aan de muur. De voet kan vastgezet worden met bouten of lijmstickers. Verder heeft u geen last van kabels, sensoren of andere tickets die aan of op de telefoon moeten.  Natuurlijk kan de oplaadkabel wel gebruikt worden. De houder kan alleen ontgrendeld worden door de bijgeleverde sleutel.

Toepassingsmogelijkheden

De telefoonhouders van Gripzo zijn te gebruiken in verschillende branches. Denk aan retail, horeca en telecomwinkels. De producten blijven goed beschermd en kunnen tegelijkertijd gewoon gebruikt worden door uw medewerkers en klanten. 

Anti theft bij Gripzo

Bescherm uw producten op de beste manier mogelijk: met de telefoonhouder anti theft van Gripzo. In onze webshop kunt u de telefoonhouders gelijk bestellen. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer informatie. Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.