Telefoonhouders

Op zoek naar handige en goed beveiligde telefoonhouders voor uw winkel? Bestel bij Gripzo!

Helaas komt diefstal vaak voor bij winkels die telefoons en tablets verkopen. Dit kan makkelijk opgelost worden met de anti-diefstal telefoonhouders van Gripzo. Onze telefoonhouders hebben anti-diefstal grips. Dit zorgt ervoor dat het risico op diefstal en criminaliteit verkleind wordt.

De eigenschappen

Onze telefoonhouders zijn gemaakt van gehard staal. Hierdoor kan de houder niet gesaboteerd worden. Het loshalen van de telefoon kan alleen door middel van een sleutel die u bij de houder geleverd krijgt. Doordat de grips verstelbaar zijn, passen verschillende soorten en merken telefoons in dezelfde houder. De telefoonhouder wordt geleverd met een voetstuk zodat hij op verschillende manieren gemonteerd kan worden, ook aan tafels of wanden. Bij gebruik van het voetstuk, kan een OEM oplaadkabel makkelijk doorgevoerd worden. De houders zijn verkrijgbaar in het wit en zwart.

Waarom kiezen voor Gripzo?

Het ontwerp van onze houders hebben voor u als winkeleigenaar een aantal voordelen:

Omdat de Gripzo beveiliging geen kabels en elektronica bevatten maar grips, wordt het voor winkeldieven erg lastig om de telefoon uit de houder te krijgen dus te stelen. Maar u of uw medewerkers kunnen de houder makkelijk loshalen door middel van de bijgeleverde sleutel. Gripzo anti-diefstalhouders maakt geen gebruik van elektronica, kabels, stickers, alarmen met andere woorden de retailer heeft er geen gedoe van door valse alarmen. Gripzo houders werken altijd!

Bestel snel bij Gripzo

Wees zeker van een goede beveiliging van uw producten en goede klantervaring bij het uitproberen van de telefoon. Liever eerst meer informatie over het product? Klik hier of neem contact op. Nieuwsgierig naar onze oplossingen en producten? Lees hier meer.

 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.