Telefoonhouders kopen

Verkoopt u dure telefoons en wilt u hiervoor beschermende telefoonhouders kopen? Dan bent u bij Gripzo aan het juiste adres. Onze houders beschermen uw product tegen diefstal en het bekende cut-and-run principe werkt niet. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en universeel. Meer weten? Lees verder of neem direct contact met ons op.

De houders

Onze telefoonhouders zijn zo ontworpen dat ze de telefoons uitermate goed beschermen. De grips zitten vastgeklikt om de telefoon heen en zijn alleen open te maken door de bijgeleverde sleutel. Door middel van de sleutel is het vastzetten of openhalen van de telefoon gemakkelijk. Zonder sleutel is dit niet mogelijk. De grips zitten vast aan de rest van de houder. De houder kunt u makkelijk monteren op een tafel of aan de muur. De grips zijn gemaakt van gehard staal en zijn dus niet kapot te krijgen.

Optimale gebruikservaring

Naast de extra beveiliging, zorgen de grips ervoor dat er niks verloren gaat aan de gebruikservaring. Het scherm is te gebruiken, de houder is te draaien in verschillende kijkhoeken en er zijn geen kabels nodig. Natuurlijk kan de oplaadkabel wel gewoon gebruikt worden. Deze kabel kunt u veilig in de houder wegstoppen zodat de kabel niet gestolen kan worden.

Universeel en gemak

Een ander voordeel van onze telefoonhouder is dat ze universeel zijn. Dat betekent dat verschillende merken in de houder passen. De grips zijn namelijk af te stellen op de telefoon. Zo kunt u de houder op lange termijn blijven gebruiken, ook als er nieuwe telefoons binnenkomen. Dit maakt ook dat de investering zichzelf makkelijk terug verdient. Voor meer specificaties, kunt u hier klikken.

Bescherm de telefoons

Wilt u de telefoonhouders kopen om uw producten te beschermen? Ga dan snel naar onze webshop. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen. We staan u graag te woord en helpen u bij al uw vragen.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.