Universele tablethouder

Verkoopt u tablets of gebruikt uw personeel tablets tijdens het werk? En bent u op zoek naar de oplossing om de tablets te beschermen? Koop dan de universele tablethouder van Gripzo.

Eén houder waar verschillende merken tablets in passen? Het kan met de universele tablethouder van Gripzo. De houder kan namelijk aangepast worden naar de grootte en breedte van de desbetreffende tablet. Zo is het zeker dat de tablet optimaal beschermd wordt.

Beveiliging van de tablets

De houders zijn ontworpen aan de hand van open design en gemaakt van gehard staal. De grips, die de tablet op zijn plek houden, passen perfect om de tablet heen. De houder en de grips kunnen aangepast worden naar de grootte van de tablet. Daarnaast zijn er geen kabels of stickers nodig voor de beveiliging. De houder is alleen te openen met een sleutel. 

Optimale gebruikerservaring

Vanwege het open design van de houders, kunnen uw medewerkers of klanten de houder gewoon uitproberen of gebruiken. De inkijkhoek van de tablet kan ook aangepast worden. En de houder kan op verschillende ondergronden worden geïnstalleerd. Op deze manier wordt alsnog een optimale gebruikerservaring gegarandeerd. Natuurlijk is er in het design rekening gehouden met de oplaadkabel van de tablet. Dit is dan ook de enige kabel die u nodig bent. 

Toepassingsmogelijkheden

Het open design, geen kabels en verschillende installatie mogelijkheden zorgen ervoor dat de tablethouders te gebruiken zijn in verschillende bedrijven. Zo kan een telecomwinkel de tablets tentoonstellen en kan een restaurant de tablet veilig gebruiken tijdens het inplannen van reserveringen. Daarnaast zijn er nog meer toepassingsmogelijkheden te bedenken. Bekijk snel in welke sectoren onze houders nog meer een oplossing bieden. 

De universele tablethouder van Gripzo

Bestel snel onze universele tablethouder en geniet van alle voordelen die de houder met zich meebrengt. Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of lees het hier.
 


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.