Universele telefoonhouder

Heeft u een bedrijf waar u telefoons nodig bent en toch wilt beschermen? Kies dan voor de universele smartphonegrips van Gripzo. 

De telefoonhouder van Gripzo is universeel. Dat wil zeggen dat meerdere telefoons in de grips passen en dat de houders overal gebruikt kunnen worden. De houders kunnen een oplossing bieden voor telecombedrijven, horeca, retail en kantoren. Maar ook in andere branches worden de smartphonegrips van Gripzo gebruikt.

Toepassingsmogelijkheden

De universele telefoonhouders kunnen door middel van een voetstuk op een tafel geplaatst worden, maar ook aan de muur. Het monteren van een voetstuk is eenvoudig. Vanwege de flexibele grips, passen bijna alle telefoonmerken in de houder. Daarnaast zijn de houders zo gebouwd dat de telefoons niet gestolen kunnen worden. De anti-diefstal kenmerken zorgen ervoor dat de houders voor veel bedrijven interessant zijn.

Open universeel design

Het slim open design zorgt ervoor dat klanten de telefoon in de universele houder kunnen gebruiken. Bij dit design horen geen kabels, sensoren, stickers, etc. De grips van de telefoonhouder bieden al voldoende bescherming. Door het gebruik van de houders, kunnen dieven niet meer een kabel doorknippen en wegrennen. De telefoonhouder kan alleen met de bijgeleverde sleutel open gemaakt worden. De houder kan ingesteld worden voor vier verschillende inkijkhoeken. Daarnaast zijn de houders in verschillende kleuren verkrijgbaar en wegen ze maar 1,1 kilogram.

Waarom kiezen voor Gripzo?

De universele telefoonhouders van Gripzo hebben een aantal voordelen:

Door onze ervaring, weten wij dat het open design prettig is voor uzelf, uw personeel en uw klanten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de telefoon gewoon in de houder op te laden.

Bestel universele telefoonhouders

Bent u op zoek naar ene handige oplossing om uw telefoons te beschermen tegen diefstal? Bestel snel de universele smartphonegrips van Gripzo en wees zeker van een goede bescherming van de telefoons. Bestellen kan via de webshop. Liever eerst meer informatie over de grips? Neem dan snel contact op.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.