Veilige telefoonhouder

Zoekt u een veilige telefoonhouder om de telefoons ten toon te stellen in een winkel? Stop met zoeken en koop de telefoonhouders van Gripzo. Onze houders rekenen af met de ‘doorknippen en wegrennen’ trend. Maak het dieven niet gemakkelijk en bestel onze houders.

Anti-diefstal

Onze telefoonhouders zijn speciaal gemaakt tegen diefstal. De houder bestaat namelijk uit gehard staal en is 100% mechanisch opgebouwd. Naast dat dit niet te openen is zonder de unieke sleutel, heeft u ook geen last van kabels of sensoren. Maar met de unieke sleutel is het vergrendelen en ontgrendelen makkelijk. U bepaalt wie de sleutel mag gebruiken. Bij de aankoop ontvangt u ook de bevestigingsmaterialen, bestaande uit schroeven, bouten of superlijmstickers. De houder kan op verschillende ondergronden worden geplaatst.

Eigenschappen

De smartphonegrip is in diverse inkijkhoeken in te stellen. Vanwege het open design, is de telefoon volledig functioneel te presenteren. De oplaadkabel is te koppelen aan de telefoon door middel van het voetstuk. En verbinding maken met internet, Wi-Fi of bluetooth is gewoon mogelijk. De standaard uitvoeringen van de houders komen in de kleuren wit of zwart. Maar een andere kleur is in overleg mogelijk. Zo is de telefoonhouder is gebruiken in diverse branches en voor verschillende toepassingsmogelijkheden. 

Diverse smartphones

Een houder waar meerdere soorten telefoons in passen? Ja zeker! Onze houders hebben verstelbare grips waardoor meerdere soorten telefoons in dezelfde houder passen. Daarnaast hebben we ook een XL uitvoering van de houder. In combinatie met de open design en anti-diefstal voordelen, is deze investering snel terugverdient. Voor de afmetingen van de houder, klikt u hier. 

Bestel nu 

Een veilige telefoonhouder bestel je bij Gripzo! Bescherm de telefoons tegen diefstal met onze grips. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Maar als u zeker van bent dat onze houders dé oplossing zijn, dan kunt u deze hier bestellen


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.