Inflatie veroorzaakt diefstal

Nu de inflatie een wereldwijde impact blijft hebben, is winkeldiefstal een hot topic geworden. Dure artikelen zoals telefoons, tablets en laptops zijn bijzonder kwetsbaar voor diefstal in telecom- en elektronicawinkels. Om winkeldiefstal van mobiele apparaten te voorkomen, heeft Gripzo een mechanische vergrendelingsbeugel ontwikkeld die apparaten zoals telefoons en tablets beveiligt en winkeleigenaren in staat stelt zich te concentreren op hun klanten in plaats van op potentiële winkeldieven.

 

Voorkomen van winkeldiefstal

Gripzo.com is een innovatieve manier om telefoondiefstal in winkels te helpen voorkomen. Deze service maakt gebruik van een unieke combinatie van technologie en beveiligingsmaatregelen om telefoons te helpen beschermen tegen diefstal. Door een veilige, manipulatiebestendige houder te gebruiken, kan Gripzo.com helpen telefoons veilig te stellen in de winkelschappen, waardoor het voor dieven moeilijker wordt om ze te stelen. Bovendien biedt de service real-time waarschuwingen aan winkeleigenaren wanneer een telefoon van de veilige locatie wordt verwijderd, zodat ze snel actie kunnen ondernemen. Met Gripzo.com kunnen winkeliers er zeker van zijn dat hun telefoons veilig zijn.

 

Krijg meer informatie

Gripzo is de innovator van lock down oplossingen met een quick release optie, waardoor de toestellen indien nodig mobiel kunnen blijven. Kijk voor meer informatie over de antidiefstalbeugels op www.gripzo.com


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.