Apple iPad security

De iPad, wie kent hem niet? Deze populaire lijn van tabletcomputers heeft een lange weg afgelegd, maar met succes. De eerste iPad verscheen in 2010, waar ieder jaar het oude model werd overtroffen met een nieuwere versie. Een multi-touch screen, virtueel keyboard en ingebouwde internetmogelijkheden maken de iPad een gewild item. Menig huishouden heeft een iPad in huis, maar ook talloze openbare gelegenheden zetten deze tablet in om bezoekers de ultieme interactieve ervaring te bieden. Van het maken van foto’s en video’s tot het afspelen van muziek en het gebruiken van talloze programma’s die uw dagelijkse handelingen makkelijker maken. De iPad heeft het allemaal. En dat weten dieven maar al te goed. Apple iPad security is dan ook belangrijk wanneer u gebruikmaakt van een iPad in uw zaak.

Ultieme veiligheid: grips van staal

Om dieven één stap voor te zijn, biedt u de tablet de ultieme veiligheid: de Gorilla Grip. Gripzo heeft een uniek apparaat ontworpen waarmee uw tablet in een mum van tijd geblokkeerd en ontgrendeld kan worden, zonder dat anderen de tablet ongezien mee kunnen nemen. De Gorilla Grip bestaat uit een combinatie van gehard staal en kunststof. Apple iPad security wordt gewaarborgd door de tablet in de grips te plaatsen, die zich meteen hechten aan de tablet, alsof ze niets anders willen. Een veermechaniek drukt de tablet stevig vast. Hoe zit het dan met openen? Eenvoudig: met behulp van een simpele sleutel, die veel weg heeft van een voordeursleutel, opent u de grip en haalt u de tablet eruit. Eenvoudiger kan haast niet!

Veiligheid staat voorop bij Gripzo. Daarom krijgen alleen geautoriseerde personen een sleutel. Dat is nog eens Apple iPad security op maat! Monteren is een fluitje van een cent: de mogelijkheden zijn eindeloos met schroeven op maat, die u kunt bevestigen aan tafels, muren en aan de eventueel bijgeleverde kiosk.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.