IPad 2 wall mount

Door gebruik te maken van een wall mount, kunnen tablets op een stijlvolle manier worden gepresenteerd aan winkelend publiek of gebruikt worden om informatie te tonen aan bezoekers van bijvoorbeeld musea. Belangrijk is wel dat de beveiliging van een wall mount goed in orde is, want veel tablets, waaronder die van Apple, staan hoog op het verlanglijstje van criminelen. Waar moet een goede iPad 2 wall mount bijvoorbeeld aan voldoen? Lees het hieronder!

Diefstalveiligheid staat op nummer één

Het belangrijkste van een wall mount is de beveiliging tegen diefstal. Aangezien de tablet vaak onbewaakt wordt gelaten, kunnen dieven er, als de tablet niet goed beveiligd is, binnen enkele seconden mee weg zijn. Wat je steeds meer ziet, zijn wall mounts met speciale klemmen, van bijvoorbeeld gehard staal. Dit zorgt ervoor dat iedere tablet, van iPad 2 tot aan Samsung Galaxy Tab, stevig in de wall mount blijft zitten en dat dieven geen enkele kans hebben om het apparaat mee te nemen. Zo kunnen de tablets zelfs op de drukste, meest onoverzichtelijke plekken, zoals in winkels, met een gerust hart onbeheerd achtergelaten kunnen worden.

Andere belangrijke aspecten van een wall mount

Er zijn nog vele andere belangrijke aspecten waar een wall mount aan dient te voldoen. Zo is het belangrijk dat hij functioneel is, eenvoudig te ver- en ontgrendelen is (voor geautoriseerden!) en de bezoeker tevens in staat stelt om de tablet gemakkelijk te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld winkelend publiek de nieuwe iPad 2 in de wall mount laten uitproberen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij wordt meegenomen.

Wilt u weten waar een goede wall mount voor bijvoorbeeld een iPad 2 nog meer aan moet voldoen? Neem dan contact op met Gripzo. Wij zijn ontwikkelaar van de meest unieke wall mounts voor tablets, de wereldwijd succesvolle Gripzo Tablet Grip.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.