iPad anti theft

Bent u op zoek naar het geschikte product op het gebied van iPad anti theft? Dan heeft u een goede beveiligingshouder voor uw tablet van Apple nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een iPad gebruikt voor de presentatie van informatie in uw winkel of ruimte, wanneer u gebruikmaakt van een point of sale iPad of in andere situaties waarin derden in aanraking komen met uw dure snufje technologie. Gripzo is de specialist op het gebied van iPad anti theft. Lees snel verder voor meer informatie!

iPad anti theft in zakelijke toepassingen

Met name in zakelijke omgevingen is er vraag naar beveiligingshouders. Verkoopt u bijvoorbeeld iPads, dan wilt u er zeker van zijn dat de producten niet zomaar gestolen kunnen worden. Tegelijkertijd moeten uw klanten de mogelijkheden wel zelf kunnen uitproberen. Ook in andere zakelijke toepassingen wordt een iPad gebruikt. Wat te denken van een point of sale systeem met een iPad? Handig, maar iPad anti theft is dan wel belangrijk. Ook op bijvoorbeeld beursstands worden iPads gebruikt voor de informatievoorziening. Op zoek naar een goede beveiligingshouder? Welkom bij Gripzo!

De pluspunten van Gripzo

Op het gebied van iPad anti theft is Gripzo toonaangevend. De beveiligingshouders van het bedrijf zijn geschikt voor verschillende iPads. De iPad Mini heeft bijvoorbeeld heel andere afmetingen dan een reguliere iPad. Doordat de beveiligingshouder verstelbaar is qua formaat, kunnen alle iPads worden vastgeklemd in de iPad anti theft houder. De houder is gemaakt van gehard staal en kan dus niet zomaar worden geforceerd. De grepen zijn voorzien van bescherming aan de binnenzijde, waardoor de iPad ook niet beschadigd raakt. De iPad anti theft is geschikt voor zowel tafel- als wandmontage, waarbij er verschillende montagemogelijkheden zijn. Zo is er voor elke toepassing de juiste oplossing op het gebied van iPad anti theft!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.