iPad display stand

De iPad, wie kent hem niet? Dit vernuftige apparaatje, klein van stuk met talloze functies en specificaties. In 2010 heeft de iPad zijn opmars gemaakt en is sindsdien alleen maar meer en meer gegroeid. Deze kleine apparaten vervangen de laptop en zijn eenvoudig mee te nemen, uit te stallen en te gebruiken voor presentaties en het bieden van een interactieve ervaring. Retailers kunnen haast niet zonder. Maar hoe wordt zo’n iPad nu mooi gepresenteerd en wat doet u wanneer u niet in de buurt bent? De iPad display stand is de oplossing.

Op zijn eigen plekje

Veel mensen werken met een tablet in het openbaar. Ontzettend handig zo’n klein apparaat, maar het biedt wel volop mogelijkheden voor dieven. Immers, dit kleine apparaatje is binnen een oogwenk van tafel gegrist zonder dat u het doorheeft. En wat dacht u van het ongemak om het ding de hele dag vast te houden? Zou het niet veel fijner zijn om een iPad ergens te plaatsen, waar u er volop gebruik van kunt maken én u uw handen vrij heeft? De iPad display stand is dan uw beste maatje. Dit stevige en duurzame item is in staat om iPads op een veilige en unieke manier te presenteren.

Aan de wand of op een kiosk

Een iPad display stand is verkrijgbaar in een wandarmatuur en een kiosk stand. Het handige van zo’n wandbevestiging is dat u de iPad zelfs op de kleinste plekjes kunt installeren. Door het open design van de beschermhoes, kunt u gewoon gebruikmaken van internet en Bluetooth en wordt uw tablet beschermd tegen grijpgrage handen. Ideaal voor het beschermen van tentoongestelde tablets, maar zeker ook een aanrader voor tablets die vaststaan of gedragen worden door retailmedewerkers. Een kiosk is wat groter en biedt naast een luxe beschermhoes tevens een stevige, stalen pilaar. Vooral in grotere ruimtes is de kiosk ideaal. Verschillende hoogtes zorgen voor optimaal gemak en u kunt de iPad met een gerust hart achterlaten op zijn plek.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.