iPad kiosks

IPad kiosks bieden de mogelijkheid om tablets tentoon te stellen en te presenteren in een publieke en semipublieke ruimte. Helaas worden iPads gezien als een interessante buit voor veel dieven. Mede hierdoor bedacht Gripzo unieke iPad kiosks die niet alleen als houder fungeren, maar tevens de tablets zeer daadkrachtig beschermen tegen diefstal: de Tablet Grip. Wilt u weten waarom onze Tablet Grip een wereldwijd succes is geworden? Lees dan direct verder!

De Tablet Grip vs. andere iPad kiosks

De Gripzo Tablet Grip staat bekend als één van de meest hoogwaardige iPad kiosks over de hele wereld. Dit heeft hij te danken aan de diverse unieke features. Zo heeft de Tablet Grip speciale stevige klemmen gemaakt van hard staal, die zorgen voor een optimale beveiliging. Doordat deze klemmen aan de binnenkant zijn uitgevoerd met een beschermlaag, komen er gegarandeerd geen krassen op de tablet. Daarnaast onderscheidt de Gripzo Tablet Grip zich van andere iPad kiosks door middel van het gepatenteerde sluit- en verstelsysteem dat u in staat stelt om de iPad snel aan te sluiten en in bedrijf te stellen. Een ander onderscheidend kenmerk is dat de houder is gemaakt voor alle soorten iPads, van mini’s tot aan formaten van 13”.

Waar komt u de Gripzo Tablet Grip tegen?

Net als andere soorten iPad kiosks, is de Gripzo Tablet Grip ideaal voor een groot aantal publieke en semipublieke ruimten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beurzen, musea, kantoor, winkels en supermarkten. Waar u hem ook gebruikt, u bent verzekerd van een zeer hoogwaardige anti-diefstaloplossing voor uw iPad.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Gripzo Tablet Grip of bent u benieuwd wat onze uitvinding nog meer onderscheidt van andere soorten iPad kiosks? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de tijd om u te woord te staan. Geheel vrijblijvend uiteraard.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.