iPad enclosure

Een iPad enclosure is als het ware een ingebouwde iPad. Een andere variant daarop is de iPad plaatsen in een beveiligingshouder. Hoe dan ook, door te kiezen voor een iPad enclosure, kiest u voor een goede beveiliging en een nette presentatie. Een iPad is een diefstalgevoelig product, waardoor een goede beveiliging pure noodzaak is. Zeker wanneer bezoekers of klanten zelf gebruikmaken van de iPad, bijvoorbeeld om informatie op te zoeken of te bekijken. Gripzo is de specialist op het gebied van beveiligingshouders voor tablets en smartphones, dus ook voor iPad enclosure bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebruik van een iPad enclosure

Een iPad enclosure is in feite niets anders dan een iPad die is geplaatst in een beveiligingshouder. Voor bijvoorbeeld presentatiedoeleinden in een publieke ruimte is dit zeer geschikt. Ook in veel winkels wordt gebruikgemaakt van een iPad enclosure. Klanten vinden het fijn om de producten uit te testen of om extra productinformatie op te zoeken. Nadeel is wel dat u een verhoogde kans heeft op diefstal. Een iPad is immers diefstalgevoelig, omdat deze waarde vertegenwoordigt.

Gripzo: de specialist op het gebied van beveiligingshouders

Bent u op zoek naar een iPad enclosure, dan bent u bij Gripzo aan het juiste adres. Een goede beveiligingshouder voor uw iPad kunt u bij ons verkrijgen. Het product is gemaakt van gehard staal en bevat onderdelen van hoogwaardig kunststof. Vergrendelen en weer ontgrendelen gaat gemakkelijk met behulp van een sleutel. Een elektrische aansluiting is dan ook niet nodig, wat de presentatie ten goede komt. Met behulp van een veermechanisme wordt de iPad tegen de stalen grips geklemd, zodat deze niet kan worden ontvreemd. De stalen grips zijn voorzien van bescherming aan de binnenzijde, zodat de iPad geen beschadiging oploopt. De iPad enclosure kan eenvoudig worden gemonteerd op tafel of wand en is te verkrijgen in zwart of wit.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.