iPad floor stand

Een iPad floor stand biedt u de mogelijkheid om uw tablet te gebruiken in een publieke of semipublieke ruimte zonder dat er kans is op diefstal. Zo kunnen iPads worden ingezet als informatiekanaal in grote publieke ruimten zoals musea, maar kunnen ze ook op een stijlvolle manier worden aangeprezen in winkels of supermarkten. Gripzo heeft de zeer innovatieve Tablet Grip ontwikkeld. De Ipad floor stand is een innovatief product dat door heel de wereld wordt gebruikt. Bekijk snel de voordelen en neem vrijblijvend contact met ons op!

Zeer innovatieve anti-diefstal iPad floor stand

De Gripzo Tablet Grip is een zeer innovatieve mechanische houder, die onder meer kan worden ingezet als iPad floor stand. Onze houder beschikt over diverse verbluffende eigenschappen die het apparaat uniek maken ten opzichte van vergelijkbare systemen. Zo is onze Tablet Grip uitgerust met stevige, van gehard staal gemaakte klemmen, die de tablet beveiligen. Verder heeft het een gepatenteerd sluit- en verstelsysteem waardoor het bevestigen en ontgrendelen eenvoudig en snel is gebeurd. Tevens is onze Tablet Grip in te zetten als floor stand voor iedere soort tablet, van iPad tot Nokia Lumia.

Voor werkelijk iedere ruimte

De Gripzo Tablet Grip is in te zetten als iPad floor stand binnen iedere publieke of semipublieke ruimte. Zo kunnen ze uitstekend gebruikt worden op beurzen, musea en andere hospitality settings, maar zijn ze ook ideaal om tablets mee aan te prijzen in winkels en supermarkten. Zelfs voor op kantoor om de tablet van de zaak te bewaken, kunt u een beroep doen op de Gripzo Tablet Grip.

Is de Gripzo Tablet Grip wat voor u?

Is de Gripzo Tablet Grip wat voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag wat wij met ons product voor u kunnen betekenen. Uiteraard geven wij u via onze contactkanalen ook graag vrijblijvend nog wat meer informatie.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.