Tablet grip

Tegenwoordig gebruiken steeds meer bedrijven en instellingen een tablet als presentatiemiddel. Telecomzaken zijn het voorbeeld bij uitstek. Natuurlijk zijn daar de tablets zelf het verkoopproduct en dus moeten die producten worden gepresenteerd. Daarvoor wordt een tablet grip gebruikt: een beveiligingshouder met het oog op het voorkomen van diefstal. Ook als een tablet wordt gebruikt als mobiele kiosk of point of sale, dan ligt diefstal op de loer. Een goede tablet grip biedt dan zeker uitkomst. Op het gebied van de ontwikkeling en productie van tablet beveiligingshouders is Gripzo toonaangevend op de Nederlandse én internationale markt.

Zakelijke toepassing van tablets

Tablets worden vaker en vaker gebruikt in de zakelijke sector. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een point of sale in de vorm van een tablet. Of tablets zelf worden als verkoopwaar aangeboden, bijvoorbeeld in een telecomzaak. Op een beursstand of in een winkel kan een tablet in een kiosk worden gebruikt om informatie te delen met klanten of bezoekers. Ook in de hospitality worden dergelijke kiosk stands steeds vaker gebruikt. In alle genoemde gevallen is een goede beveiliging wel belangrijk. Een tablet grip is hiervoor de oplossing bij uitstek.

Maak kennis met de tablet grip van Gripzo!

Een tablet grip is een uitstekende beveiliging voor uw tablets in zakelijke omgevingen. Tablets zijn namelijk zeer gevoelig voor diefstal, omdat ze een flinke waarde vertegenwoordigen en snel zijn meegenomen. Tenminste, als de beveiliging niet in orde is. Met een tablet grip behoort dat laatste tot de verleden tijd. Gripzo ontwikkelt en produceert tablet grips die zijn gemaakt van gehard staal. Forceren is dus niet zomaar mogelijk en dat is precies de bedoeling. De houder wordt eenvoudig vergrendeld en ontgrendeld met behulp van de bijgeleverde sleutel. De stalen grips hebben bescherming aan de binnenzijde, zodat de tablet niet beschadigd raakt door het vastklemmen.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.