iPad holder

Er is niets zo fijn als uw tablet overal voor inzetten. Een tablet is immers een ontzettend efficiënt apparaat, waarmee u als het ware alles kunt doen. Van het afspelen van video’s en het tonen van foto’s tot aan het opnemen van bestellingen in een restaurant. Een tablet is zo veelzijdig dat het leven een stuk ingewikkelder zou worden wanneer we geen beschikking hadden over een tablet. U wilt er dan ook zuinig op zijn en zoveel mogelijk kansen creëren om uw bezoekers de beste interactieve ervaring te bieden. Met behulp van een iPad holder maakt u een onvergetelijke indruk.

Nederlands design

iPad houders zijn er al genoeg, maar een iPad holder die uw tablet ook nog eens van onder tot boven beschermt tegen diefstal… dat is een ongeziene combinatie. Zowel het design als de preventieve werking staan bij de iPad holder centraal. iPad houders van Gripzo zijn volledig van Nederlandse hand, waardoor u een oer-Hollands product in handen heeft. En daar mag u trots op zijn! Alle houders hebben een instelbare kijkhoek, die u in vier verschillende standen kunt zetten voor een ongeëvenaarde ervaring. U kunt de tablet zowel portret als landschap draaien, waardoor ruimtes optimaal benut worden.

Safety first

Naast de veelzijdigheid van het design van de iPad holder, speelt ook veiligheid een belangrijke rol. U wilt immers zeker zijn van een beschermende houder, waarbij u niet continu een oogje in het zeil moet houden. Dat hoeft ook niet langer. De iPad holder is compleet mechanisch en maakt gebruikt van stevige grips, die uw tablet niet meer loslaten. Mits u een sleutel heeft uiteraard. Deze sleutel opent de grip eenvoudig, waardoor u binnen enkele seconden gebruik kunt maken van uw tablet. Safety first, dat is waar het om draait bij Gripzo!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.