iPad kiosk mount

De perfecte balans tussen toegankelijkheid en veiligheid. Met de iPad kiosk mount biedt u een veelzijdige en unieke ervaring. Het is immers al zwaar genoeg om iedere dag om te gaan met de vele bezoekers in bibliotheken, restaurants, detailhandel en andere openbare gelegenheden. Om het werk wat makkelijker te maken is de iPad kiosk mount ontworpen. Een eenvoudig item met indrukwekkende functionaliteiten, die u een ongekend gevoel van veiligheid geven. En dat is wat we allemaal willen ervaren.

De veelzijdigheid van de kiosk

De iPad kiosk mount omgeeft uw tablet met een resistente behuizing. De iPad wordt op zijn plaats geblokkeerd door het gebruik van een speciaal beveiligingsmechanisme en een zeer sterk staalarmatuur. De iPad kiosk mount zorgt ervoor dat uw tablet de nodige toegang heeft tot 3G/4G, Wi-Fi of Bluetooth, maar biedt geen mogelijkheid tot het verliezen van de iPad. Het installeren van de tablet is eenvoudig. Geen ingewikkelde handelingen, maar slechts één sleutel, waarmee u de houder opent om uw tablet te verwijderen. Installeren kan op twee manieren: portret of landschap. Het scherm kan gekanteld worden om zo verschillende hoeken van het scherm te laten zien. Dat is nog eens interactief beleven!

Een staand succes

Door het unieke design blijft de tablet veilig op zijn plek. Pas wanneer u de sleutel gebruikt om de grips te openen, kan de tablet verwijderd worden. Of u nu een ommetje maakt, pauze neemt of bezoekers aan de andere kant van de ruimte helpt, uw tablet blijft waar u hem heeft achtergelaten. De stevige stalen grips klemmen de tablet vast en laten niet los. U plaatst de iPad kiosk mount waar u hem hebben wilt. Door zijn open design is er voldoende ruimte voor eventuele accessoires en reclamemateriaal. Zo’n indrukwekkende pilaar verdient wel een staande ovatie.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.