Security for iPad

Er is niets zo gewild als een klein, maar functioneel apparaat. Mobiele telefoons hebben we altijd op zak en zijn continu in ons zicht. iPads zijn dat daarentegen niet. Een iPad is een kostbaar apparaat dat al snel de overgang maakt van elektronisch apparaat naar het maatje waar u niet meer zonder kunt. Op kantoor, maar ook in openbare gelegenheden, zijn tablets een veel gezien apparaat. Ze vervangen de functie van papier en laptops door hun geringe omvang en interactieve design. Hierdoor zijn ze ook zeer gewild. Kapers liggen overal op de kust en wachten hun kans af om een iPad ongezien mee te nemen. Op zoek naar beveiliging voor de iPad? Lees snel verder voor de ultieme tip!

Security in een mooi jasje

Security for the iPad vindt u in de vorm van een beveiligingsarmatuur. Een Nederlandse uitvinding, waarbij iPads optimaal worden beschermd. En dat niet alleen. Op een originele manier kunnen tablets tentoongesteld worden om zo klanten en bezoekers nog beter te kunnen informeren. U heeft beide handen vrij om andere dingen te doen, terwijl uw tablet veilig en wel opgeborgen is. Een unieke mogelijkheid, waarbij dieven zwaar geïrriteerd raken, omdat het onmogelijk is om tablets te verwijderen van hun houder. Beveiliging ten top in een fraai jasje en een mooie mogelijkheid tot het bieden van interactie met de klant.

De ultieme veiligheid

Security for the iPad bestaat uit de Gorilla Grip. Hierbij kunt u kiezen uit een staande kiosk en een wandarmatuur, die bevestigd kan worden aan de muur of op een tafel. In grote ruimtes is een kiosk een modern snufje: door de stalen pilaar staat een tablet stabiel en kan deze op grote hoogte worden gebracht. Een wandsysteem is ideaal voor in ruimtes waar weinig plaats op de grond is. Een sleutel beveiligt het geheel. Stevige, stalen grips klemmen de tablet vast en kunnen enkel met behulp van de sleutel opengemaakt worden.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.