iPad mount

Als u een winkel heeft waarin dure apparatuur, zoals de wel bekende iPad, verkocht wordt, dan is het van belang dat u over goede beveiligingshouders beschikt. Een iPad mount is een presentatie- en beveiligingsmiddel tegelijkertijd. U toont de iPad op professionele wijze aan uw bezoekers en klanten, terwijl u zich geen zorgen meer hoeft te maken over diefstal. Het kiezen van de juiste beveiligingshouder is geen sinecure. Bij Gripzo bent u verzekerd van topkwaliteit. Lees nu meer over de iPad mount van Gripzo!

Wat is een iPad mount?

Simpel gezegd is een iPad mount niets anders dan een iPad houder, die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld presentatiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan informatie die wordt gepresenteerd in een winkel of op de stand van een beurs. Telecomwinkels gebruiken een iPad mount juist om hun eigen producten, de iPads zelf, te presenteren. Ook als point of sale wordt de iPad vaker en vaker gebruikt. In al deze toepassingen is een goede iPad mount noodzaak. Producten als iPads zijn namelijk erg diefstalgevoelig. Met de iPad mount van Gripzo bent u tegen diefstal optimaal beschermd!

Omschrijving van de beveiligingshouder

Gripzo heeft een tablet mount ontwikkeld die voor verschillende tablets gebruikt kan worden. Vanzelfsprekend is de mount ook geschikt voor de wereldberoemde iPad. Omdat de houder verstelbaar is qua formaat, kunnen tablets variërend tussen 7 en 10 inch geplaatst worden in de  houder. De iPad mount is gemaakt van gehard staal en kunststof. Vergrendelen en ontgrendelen gaat eenvoudig en snel. Omdat er geen snoeren of andere aansluitingen noodzakelijk zijn, is de presentatie optimaal. Het veermechanisme klemt de iPad tegen de stalen grips, die voorzien zijn van bescherming aan de binnenzijde. De iPad mount is geschikt voor montage op tafel en wand, waarbij er verschillende montagemogelijkheden zijn. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. De iPad mount is verkrijgbaar in zwart of wit.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.