iPad security bracket

Tablets zijn zo ingeweven in ons bestaan, dat een wereld zonder tablets haast ondenkbaar is. Dit kleine apparaat is in menig huishouden te vinden, maar ook in verschillnede organisaties en branches wordt het apparaat constant gebruikt. Winkels, hotels en restaurants gebruiken een tablet om informatie te geven en interactie met de bezoeker te hebben. Een tablet als menukaart, checkoutsysteem of reserveringstool, waarom ook niet? Ontzettend handig, maar één nadeel: ze moeten worden vastgehouden. Tablets, met name Apple tablets, zijn een makkelijke en zeer gewilde prooi voor dieven. Beveiliging is dus noodzakelijk. Maar hoe?

Multifunctioneel en ijzersterk

Duurzaam, sterk en vooral inbraakwerend is de iPad security bracket. Dit stalen snufje biedt alles wat u maar wenst om dieven buiten de deur te houden. Een mechanisch apparaat dat geen elektronische onderdelen bevat, waardoor geen kennis nodig is om deze te gebruiken. U neemt hem meteen in gebruik. De iPad security bracket is, zoals de naam al zegt, in staat om een iPad veilig te beschermen, zowel bij het tentoonstellen als voor tablets met interactieve doeleinden. Doordat ze passen bij vrijwel alle moderne tablets op de markt, is deze houder multifunctioneel. Zowel de iPad Mini als de normale iPad passen moeiteloos in de kunststof houder met stalen onderdelen. Bevestigen is een eitje: met behulp van beveiligingsschroeven zijn tafels, balies en muren de ideale onderwand voor de iPad security bracket.

Een unieke twist

De originele twist zorgt ervoor dat uw Apple tablet binnen luttele seconden geblokkeerd en ontgrendeld kan worden, mits er een geautoriseerd persoon in de buurt is uiteraard. Niks moeilijk doen met lastige codes, maar een traditionele veiligheidssleutel die de tablet kan ontkoppelen. Het kost u slechts 3 seconden om de tablet los te koppelen. Ditzelfde geldt voor het vastkoppelen van de tablet. Safety first, dat is de kracht van Gripzo grips!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.