iPad security mount

Door gebruik te maken van de iPad security mount, kunt u een tablet tentoonstellen, presenteren en gebruiken voor informatievoorziening in publieke en semipublieke ruimten. Geen overbodige luxe, aangezien tablets, met name iPads, een graag geconfisqeerde buit zijn voor criminelen. Gripzo heeft een unieke iPad security mount ontwikkeld, die over de hele wereld al wordt gebruikt. Lees meer over de unieke features van onze Tablet Grip en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Gripzo Tablet Grip: een ideale iPad security mount

De Gripzo Tablet Grip is in meerdere opzichten dé ideale iPad security mount. Allereerst beschikt onze uitvinding namelijk over verrassend stevige klemmen van gehard staal die ervoor zorgen dat diefstal gegarandeerd wordt voorkomen. Door de speciale beschermlaag aan de binnenkant loopt de iPad in de security mount geen schade op. Andere speciale features zijn:

Perfect voor iedere gelegenheid

Bovenstaande eigenschappen maken de Gripzo Tablet Grip een perfecte iPad security mount voor iedere gelegenheid. Van informatievoorziening op beurzen en bij grote bezienswaardigheden tot aan een stijlvolle presentatie in een retailomgeving: overal komt de Gripzo Tablet Grip uitstekend tot zijn recht en biedt hij optimale beveiliging tegen diefstal.

Vrijblijvend contact opnemen

Graag vertellen wij u meer over de Gripzo Tablet Grip en wat het apparaat nog meer onderscheidt van andere iPad security mounts. Interesse? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! U kunt op onze website ook diverse filmpjes vinden waarin de features van de Gripzo Tablet Grip worden uitgelegd. Als u al verkocht bent, kunt u hem ook direct via onze website bestellen.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.