iPad security wall mount

Veilig aan de slag met een iPad security wall mount. Beveiliging voor de iPad is tegenwoordig een ware must. Deze hebbedingetjes hebben een enorme aantrekkingskracht op dieven, waardoor u ze niet zomaar ergens neer kunt leggen. Voor u het weet, is de iPad meegenomen en ziet u hem nooit meer terug. En dat kan flink in de kosten lopen. Of u nu werkt als retailer, in een restaurant een bestelling moet opnemen of in een hotel een reservering moet maken, een iPad is ontzettend handig om binnen no time de klus te klaren. Het liefst op een veilige manier.

Een iPad beveiligen, daar draait het allemaal om. Maar hoe kunt u zo’n klein apparaat het beste verdedigen tegen grijpgrage handen? U kunt immers niet continu waakzaam zijn en letten op dit kleine apparaat. De iPad security wall mount biedt in zulke situaties uitkomst. Veilig, professioneel en een ultiem design worden gecombineerd in een perfecte fit voor uw apparaat. U houdt uw iPad waar u hem gelaten heeft. En dat is wel zo fijn.

Veiligheid in een stijlvol hoesje

Een beveiligingsarmatuur voor uw iPad kent u waarschijnlijk wel. De iPad security wall mount biedt meer. Veel meer. Een opvallend design zorgt voor een stijlvolle uitstraling, waarbij veiligheid en duurzaamheid niet mogen ontbreken. Een witte of zwarte uitvoering met een zachte binnenzijde, waardoor de iPad niet beschadigd. Een Gorilla Grip met sterke, stalen grips houden de tablet veilig en wel, ook als u niet in de buurt bent. Met behulp van een unieke twist wordt het device geblokkeerd en ontgrendeld binnen enkele seconden. Dit gepatenteerde sluit- en verstelsysteem kan enkel door geautoriseerde personen worden gebruikt, waardoor u kiest voor veiligheid ten top. Bevestig hem aan de muur of op tafel en voilà… uw iPad is klaar voor gebruik!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.