Kiosk tablet

Een kiosk tablet is steeds vaker te zien in tal van toepassingsgebieden. Het is in feite een informatiezuil en touch screen tablet, zodat bezoekers of klanten in een handomdraai de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Een kiosk tablet kan zowel commercieel als informatief worden ingezet. Belangrijk is wel om zorg te dragen voor een goede beveiligingshouder, zodat de tablet niet kan worden ontvreemd. Presentatie en beveiliging gaan hand in hand met de beveiligingshouder van Gripzo.

Toepassing

Een kiosk tablet wordt in verschillende toepassingsmogelijkheden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een informatiezuil op een beursstand of een kiosk tablet in een winkel, voor meer informatie over het product. Telecomwinkels zullen een kiosk tablet met beveiligingshouder gebruiken om hun producten aan de man te brengen. Hotels en andere toeristische bedrijven of instellingen gebruiken een kiosk tablet om hun bezoekers van informatie te voorzien. In alle gevallen is een goede beveiliging essentieel. Een tablet is zo gestolen en vertegenwoordigt veel waarde. Gripzo heeft hiervoor de oplossing in huis.

De Gripzo beveiligingshouders

Een kiosk tablet is modern en zeer geschikt voor vele toepassingen. Als deze voorzien is van een goede Gripzo beveiligingshouder, dan is de tablet stevig ingeklemd tussen de stalen grepen. Deze zijn overigens wel voorzien van een beschermde binnenkant, zodat ze niet beschadigd raken. De beveiligingshouder van Gripzo is gemaakt van gehard staal en kan dus niet zomaar worden geforceerd. De veermechaniek zorgt voor het klemdrukken van de tablet tegen de stalen grips. De kijkhoek van het product is in vier standen in te stellen en kan tot maximaal 90 graden worden gedraaid. Zo is er altijd de mogelijkheid tot een goede presentatie en optimaal beeld. Uw kiosk tablet is verzekerd van de aandacht van uw bezoeker, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over diefstal van de tablet zelf.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.