Samsung kiosk

Steeds meer publieke en semipublieke ruimtes maken gebruik van kiosks voor tablets van onder meer Samsung. De tablets worden onder andere gebruikte om informatie over te brengen, te presenteren of tentoon te stellen aan een groot publiek. Gripzo heeft een unieke, diefstalveilige mechanische houder ontwikkeld die perfect kan dienen als Samsung kiosk: de Gripzo Tablet Grip. Onze uitvinding is wereldwijd uitgegroeid tot een succes. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Samsung kiosk van Gripzo

Voor een Samsung kiosk is het van belang dat de houder een tablet goed kan beschermen tegen diefstal, makkelijk in gebruik is en tegelijkertijd een stijlvolle presentatie biedt. De Gripzo Tablet Grip voldoet aan al deze eisen. Zo heeft de houder zeer stevige klemmen van gehard staal, die dieven, die het op de Samsung voorzien hebben, kansloos maken. Door het uniek gepatenteerde sluit- en verstelsysteem kan de tablet snel worden ontgrendeld (met behulp van unieke sleutels) en worden aangepast aan ieder formaat tablet (7 tot 13 inch). Daarnaast biedt het een instelbare hoek in vier standen en is hij draaibaar, zowel op tafel als aan de wand.

Voor iedere Samsung

Door middel van speciale instelbare grips kan de Gripzo Tablet Grip worden ingezet als kiosk voor iedere soort Samsung. Zo bieden wij exclusieve grip-sets voor tablets groter dan 11 inch, waardoor zelfs de grootste Samsung Galaxy Tab eenvoudig en snel kan worden aangesloten.

Wat kan onze Tablet Grip voor u betekenen?

Uiteraard snappen wij dat de Tablet Grip een grote investering is. Daarom nemen wij graag de tijd om u nog meer te vertellen over waarom onze oplossing de ideale Samsung kiosk is en wat hij precies voor u en uw organisatie kan betekenen. Alles geheel vrijblijvend uiteraard. Benieuwd? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.