Sony kiosk

Met een Sony kiosk kunnen tablets op een veilige wijze worden gebruikt in publieke en semi-publieke ruimtes, zoals bij beurzen en bezienswaardigheden om informatie te tonen. Tevens zijn deze kiosks uitstekende hulpmiddelen om de tablets te presenteren in een salesomgeving, zoals een winkel of supermarkt. Gripzo is ontwikkelaar van de zogeheten Tablet Grip, een geavanceerde, mechanische houder die geschikt is voor elk soort tablet. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van dit apparaat om te dienen als Sony kiosk.

Zeer geschikt als Sony kiosk

De Tablet Grip van Gripzo staat wereldwijd bekend als één van de beste beveiligingshouders voor tablets. Zo is hij ook uitstekend geschikt om te dienen als Sony kiosk. Dit komt onder meer door zijn vele interessante voordelen. Denk hierbij aan de stevige klemmen, gemaakt van gehard staal, die zorgen voor een optimale beveiliging. Maar ook het gepatenteerde sluit- en verstelsysteem, wat u in staat stelt om de tablet snel te ontgrendelen en het universele karakter (de tablet grip is gemaakt voor iedere tablet van 7 tot 13 inch) maken onze Tablet Grip uniek.

Waar wordt onze Tablet Grip gebruikt?

Onze Sony kiosk wordt in vele settings gebruikt. Zo zijn ze terug te vinden bij beurzen, in winkels en supermarkten, op kantoor en in vele hospitality-omgevingen. Waar u ook gebruik maakt van onze Tablet Grip, u bent verzekerd van een zeer hoogwaardige anti-diefstaloplossing voor uw tablet.

Meer informatie

Wanneer u meer wilt weten over onze Sony kiosk, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u met veel genoegen geheel vrijblijvend over onze oplossing en vertellen u ook wat onze Tablet Grip voor u kan betekenen. Bekijk ook eens onze diverse demonstratiefilmpjes en overtuig uzelf van de meerwaarde van de Gripzo Tablet Grip!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.