Tablet anti theft

Als u op zoek bent naar een goed product op het gebied van tablet anti theft, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een beveiligingshouder van hoogwaardige kwaliteit. Tablets worden tegenwoordig vaak gebruikt in zakelijke toepassingen, bijvoorbeeld om klanten te voorzien in hun informatiebehoefte of simpelweg als point of sale. Ook een kiosk stand met tablet wordt steeds vaker gebruikt. Voordeel is dat alle informatie snel beschikbaar is, maar de diefstalgevoeligheid is een serieus nadeel. Dan is tablet anti theft ineens zeer belangrijk! Lees nu meer over de mogelijkheden.

Wat is tablet anti theft?

Simpel gezegd is tablet anti theft niets anders dan een goede bescherming tegen diefstal van uw tablet. Als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een telecombedrijf, dan wilt u de tablets in uw assortiment presenteren aan uw klanten. Daarbij wilt u wel verzekerd zijn van een goede vergrendeling, zodat de tablets niet worden gestolen of beschadigd. Er zijn echter ook andere zakelijke toepassingen te bedenken, zoals een tablet kiosk stand of een point of sale tablet. In alle gevallen wilt u diefstal voorkomen. Kies voor een goede beveiligingshouder van Gripzo!

Gripzo beveiligingshouders

Bent u op zoek naar een goede tablet anti theft, dan bent u bij Gripzo aan het juiste adres. De beveiligingshouders zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en kunnen worden gebruikt bij tablets variërend in formaat. Van 7 inch tot en met 10 inch. De beveiligingshouder is verstelbaar en kan zowel op tafel als aan de wand worden bevestigd. De houder is vervaardigd uit gehard staal, waardoor forceren niet mogelijk is. Alleen met behulp van de bijgeleverde sleutel kan de houder snel worden ontgrendeld. Met behulp van het veermechanisme wordt de tablet vastgeklemd in de grepen, die aan de binnenzijde voorzien zijn van bescherming. Zo blijft de tablet intact en raakt deze niet beschadigd. Kortom, op het gebied van tablet anti theft is Gripzo de juiste keuze!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.