Tablet security

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een tablet in bezit. Handig, want met behulp van deze digitale apparatuur kunt u overal en altijd aan de slag. Ook in zakelijk opzicht. Heeft u bijvoorbeeld een winkel en maakt u gebruik van een point of sale met tablet? Dan is een goede beveiliging wel belangrijk, omdat de tablet anders wel erg diefstalgevoelig is. Verkoopt u tablets in uw winkel, dan is beveiliging zo mogelijk nóg belangrijker. Het achter glas plaatsen van tablets is echter niet de oplossing, omdat uw klanten de producten willen uitproberen. Een beveiligingshouder van Gripzo is dan de perfecte oplossing op het gebied van tablet security.

Tablets in zakelijke toepassingen

Er zijn verschillende zakelijke toepassingen te bedenken waarin een tablet gebruikt kan worden. Enkele voorbeelden zijn al genoemd. U gebruikt de tablet bijvoorbeeld als point of sale. Of u verkoopt zelf tablets in uw winkel. Ook andere opties zijn mogelijk. Wat te denken van bijvoorbeeld een stand op een beurs, waarin een tablet een belangrijke bron van informatie kan zijn voor de bezoekers van uw stand? Ook in de hospitalitybranche worden tablets steeds vaker gebruikt, bijvoorbeeld om gasten de juiste route te tonen of om ze toegang te geven tot internet. Ook tablets op naam van de zaak komen steeds vaker voor. In al deze gevallen is tablet security erg belangrijk.

Beveiligingshouders van Gripzo

Als u een tablet gebruikt in een zakelijke omgeving, dan is tablet security absoluut een issue. Een tablet is namelijk een diefstalgevoelig product. Gripzo heeft daarom een kwalitatief hoogwaardige beveiligingshouder ontwikkeld. Doordat de afmetingen verstelbaar zijn, kunnen verschillende tablets in deze houder worden geplaatst. Op het gebied van tablet security is Gripzo toonaangevend. De houder is gemaakt van gehard staal en is zeer praktisch in gebruik. De stalen grips zijn voorzien van bescherming aan de binnenkant.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.