Tablet floor stand

Tablet floor stands worden steeds populairder. Zo zijn ze terug te zien in winkels om bijvoorbeeld tablets mee te presenteren en te laten uitproberen door het publiek, maar worden ze ook gebruikt om op drukke plaatsen, bijvoorbeeld bij beurzen, informatie over te brengen. De functionaliteit van de floor stand is belangrijk, maar de bescherming tegen diefstal is nog belangrijker, omdat tablets een graag geconfisqueerde buit zijn voor veel dieven. De Gripzo Tablet Grip is als tablet floor stand uniek in zijn soort. Waarom? Lees verder!

Wereldwijd succesvolle tablet floor stand

De Gripzo Tablet Grip, ontwikkeld door Nederlands bedrijf Gripzo, is uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende tablet floor stand. Dit heeft het te danken aan het uiteenlopende aanbod aan interessante features dat de Tablet Grip biedt. Veruit de belangrijkste en meest populaire eigenschap zijn de geharde stalen grips die zorgen voor een optimale bescherming tegen diefstal. Maar ook het gepatenteerde sluit- en verstelsysteem dat zorgt voor een snelle ver- en ontgrendeling en de Tablet Grip geschikt maakt voor iedere soort tablet, zorgen ervoor dat deze floor stand uniek is. Andere interessante eigenschappen zijn onder meer:

Voor iedere publieke en semi-publieke ruimte

Met de Gripzo Tablet Grip kunt u werkelijk alle kanten op. Gebruik de floor stand in de winkel, om de tablet te showen en te laten uitproberen door het publiek. Ook voor bijvoorbeeld op kantoor, als vaste bergingsplaats van de tablet van de zaak, is de Gripzo Tablet Grip uitermate geschikt.

Contact opnemen

Bent u benieuwd geraakt naar de Gripzo Tablet Grip en wilt u weten wat hij voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u meer weten wat onze uitvinding uniek maakt ten opzichte van andere tablet floor stands? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.