Tablet kiosk

Een tablet kiosk is een beschermende houder die het mogelijk maakt tablets te presenteren, tentoon te stellen en aan te prijzen in een publieke en semipublieke context. Aangezien tablets waardevol zijn en daardoor extra interessant zijn voor dieven, is het van belang dat de houder tevens een goede bescherming biedt tegen diefstal. De Gripzo Tablet Grip is een unieke anti-diefstal tablet kiosk met een wereldwijde reputatie als het gaat om functionaliteit en veiligheid. Lees hieronder meer over onze uitvinding!

De Gripzo Tablet Grip: een unieke tablet kiosk

De vele speciale features van de Gripzo Tablet Grip maken hem een zeer unieke, over de hele wereld geliefde, kiosk. Neem bijvoorbeeld de harde stalen grips, die ervoor zorgen dat dieven geen schijn van kans maken. Doordat de binnenkant van de grips daarnaast een beschermlaag bevat, is er ook geen kans op beschadiging van de tablet. Daarnaast beschikt de Gripzo Tablet Grip over een gepatenteerd sluit- en verstelsysteem waardoor de tablet snel is aangesloten en ontgrendeld. Ook maakt dit systeem dat de Gripzo Tablet Grip als kiosk kan dienen voor werkelijk iedere tablet van 7 tot 13 inch. De Gripzo Tablet Grip is geschikt voor zowel wand- als tafelmontage, instelbaar in vier standen en verkrijgbaar in zwart en wit.

Ideaal voor elke omgeving

De Gripzo Tablet Grip is de ideale tablet kiosk voor in iedere omgeving. Denk aan gebruik in een winkel, om te presenteren of mensen de tablet te laten uitproberen, maar ook in settings als musea en beurzen om eenvoudig informatie over te brengen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Gripzo Tablet Grip? Of bent u benieuwd naar waarom de Gripzo Tablet Grip ook voor u de ideale kiosk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan paraat om u meer informatie te geven.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.