Tablet kiosk stand

Zoekt u een geschikte oplossing om uw tablet op een veilige manier ten toon te stellen in een publieke of semi-publieke ruimte? Kies dan voor de tablet kiosk stand van Gripzo. Wij zijn ontwikkelaar van de Gripzo Tablet Grip, een innovatieve, mechanische houder die diefstal onmogelijk maakt. Onze tablet kiosk stand is een wereldwijd succes mede door haar vele indrukwekkende features. Benieuwd? Lees hieronder meer of neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Wereldwijd gebruikte tablet kiosk stand

De Gripzo Tablet Grip wordt door de hele wereld gebruikt als tablet kiosk stand. Zijn populariteit is te danken aan zijn vele interessante features. Een goed voorbeeld hiervan zijn de stevige klemmen die zijn gemaakt van gehard staal. Deze klemmen garanderen een adequate beveiliging, zelfs tegen de meest agressieve dieven. Daarnaast beschikt onze oplossing over een gepatenteerd sluit- en verstelsysteem. De houder kan worden aangepast naar iedere 7 tot 13 inch tablet en heeft een instelbare hoek van vier standen. Hij is verkrijgbaar in zowel wit als zwart.

Publieke- en semi-publieke ruimten

Onze tablet kiosk stand maakt het mogelijk om uw tablet op een veilige manier tentoon te stellen of te bewaren zonder dat er kans is op diefstal. Zo kan hij worden gebruikt om informatie op te tonen tijdens een beurs, als presentatiehulpmiddel in winkels en supermarkten en als bergingsplek voor de tablet op kantoor. Maar ook in hospitality settings, zoals musea, past de Gripzo Tablet Grip uitstekend.

Meer weten?

Niet zeker of de Gripzo Tablet Grip de juiste tablet kiosk stand voor uw toepassing is of wilt u gewoon nog wat extra informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u met genoegen vrijblijvend meer over onze wereldwijde, succesvolle product. Ook kunt u op onze website nog diverse filmpjes bekijken die u een beter beeld geven.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.