Tablet wall mount

Met een tablet wall mount kunt u uw tablet aan de muur bevestigen en bent u tevens direct goed beveiligd tegen diefstal. Vooral in winkels, supermarkten, kantoren en hospitality zijn deze wall mounts steeds vaker terug te vinden. Gripzo heeft een unieke tablet wall mount ontwikkeld, genaamd de Tablet Grip, die geschikt is voor werkelijk elke type tablet. Onze innovatieve mechanische houders zijn door hun vele voordelen populair over heel de wereld. Lees hieronder meer over onze oplossing en neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Wat maakt de tablet wall mount van Gripzo uniek?

De Gripzo tablet wall mount heeft diverse interessante eigenschappen die deze onderscheidt van andere beveiligingshouders. Allereerst is de houder uitgerust met stevige klemmen van gehard staal, die de tablet op een adequate manier beveiligen. Bovendien beschikt het over een gepatenteerd open- en sluitsysteem, dat er voor zorgt dat het apparat snel ontgrendeld kan worden en voor iedere maat tablet van 7 inch tot 13 inch geschikt is. Iedere tablet kan dus op de wall mount worden aangesloten! Tevens heeft hij een open design waardoor hij goed en makkelijk te verbinden is met 3G/4G-netwerken en Bluetooth.

Waar wordt onze wall mount toegepast?

Door zijn vele interessante eigenschappen wordt onze tablet wall mount gebruikt in diverse settings. Zo worden ze gebruikt bij beurzen en hospitality settings (denk bijvoorbeeld aan musea), maar zijn ze ook veelvuldig terug te vinden in winkels en grote supermarkten. Ook voor op kantoor, bij bijvoorbeeld presentaties, zijn de Gripzo wall mounts ideaal!

Meer informatie

Indien u meer informatie wilt over de Gripzo tablet wall mount, neemt u contact met ons op. Wij staan paraat om u vrijblijvend meer te vertellen over onze oplossing en wat deze voor u kan betekenen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de demonstratiefilmpjes op onze website!


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.