Touch screen kiosk

Een touch screen kiosk, oftewel een informatiezuil, wordt steeds vaker voorzien van een tablet. Voorheen werden touch screen computers in een zuil ingebouwd, tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een tablet met beveiligingshouder, die zo op een zuil wordt geplaatst. Voor bezoekers is dit ideaal, omdat ze de werking van een tablet kennen en omdat de beveiliging op deze manier goed is geregeld. Op het gebied van beveiligingshouders voor tablets, is Gripzo de specialist waarnaar u op zoek bent.

Gebruik van een touch screen kiosk

Een touch screen kiosk is een informatievoorziening, al dan niet met een commerciële insteek. In een winkel of bij een beursstand zijn touch screen kiosks aan de orde van de dag. Met behulp van een tablet met goede beveiligingshouder kan alle benodigde informatie eenvoudig en duidelijk worden gepresenteerd, waarbij de bezoeker zelf de tablet kan bedienen. Door de beveiligingshouder is diefstal echter uitgesloten. Als eigenaar van de touch screen kiosk is dat precies waar u naar zoekt.

Eigenschappen van de beveiligingshouders

De beveiligingshouders van Gripzo zijn geschikt voor verschillende soorten tablets, variërend in formaten van 7 inch (zoals de iPad Mini) tot en met tablets van 10 inch (onder andere iPad en Galaxy Tab). De beveiligingshouders zijn gemaakt van gehard staal en bevatten tevens onderdelen van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is een uitstekende kwaliteit gegarandeerd. Door de veermechaniek wordt de tablet klemgedrukt tegen de stalen grips, die voorzien zijn van een beschermde binnenkant. Zo raakt de tablet niet beschadigd. De kijkhoek is in vier standen verstelbaar en kan tot 90 graden worden gedraaid.

Met behulp van de beveiligingshouders van Gripzo kunt u zelf professionele touch screen kiosks maken. Daarbij bent u verzekerd van een goede presentatie naar uw bezoekers of klanten, terwijl u zich geen zorgen meer hoeft te maken over diefstal.


Supersnel vergrendelen

Supersnel vergrendelen

De mobiele apparaten kunnen in seconden worden gebruikt vanuit een totale vergendelde situatie.

1 houder voor alle maten

Eén houder voor alle maten

Door instelbare grips kunnen alle tabletformaten worden ingepast. Gripzo biedt aparte gripsets voor tablets groter dan 11” en smartphones groter dan 6”.

Beveiliging van gehard staal

Beveiliging van gehard staal

De tablet wordt vergrendeld in hoogwaardige stalen grips. Ontgrendeling gebeurt door middel van unieke sleutels. Er komen geen elektronica, sensoren of kabels aan te pas!

Uitstekend terugverdien model

Uitstekend terugverdienmodel

Gripzo universele houders ondersteunen alle formaten! Instelbare grips maken het mogelijk om alle tabletformaten in te passen. XL grip-sets zijn verkrijgbaar voor tablets van 11” to 13”.

Slim open design

Slim open design

Door het open design is connectiviteit met 3G / 4G, Wi-Fi of Bluetooth met de tablet geen probleem.

display security oplossingen

Vraag een offerte op of bekijk al onze display security oplossingen.

Point of sale

Bekijk en bestel al onze point of sale tablethouders.